Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland
De verzendkosten worden automatisch uitgerekend door de webwinkel en kunnen respectievelijk 3,90 euro zijn of 4,95 euro zijn. Deze verzendkosten worden bepaald door gewicht en formaat (past het nog door de brievenbus of niet?).

Past een bestelling door de brievenbus
Indien een bestelling door de brievenbus past zullen de verzendkosten 3,90 euro zijn per bestelling.

Past een bestelling niet door de brievenbus
In dit geval zijn de verzendkosten automatisch 4,95 euro per bestelling.

Meerdere items besteld in één bestelling?
Ook in dit geval zal de webwinkel bepalen aan de hand van het gewicht en het formaat of het nog door de brievenbus past en wat de uiteindelijke verzendkosten zijn.

Ik wil de verzendkosten weten voordat ik daadwerkelijk de bestelling plaats.
Dat is mogelijk. Tijdens het plaatsen van de bestelling (na het invoeren van je persoonlijke gegevens), kom je in een scherm waar je de verzendmethode bepaald. Daar zullen ook de verzendkosten zichtbaar worden. Het is in dat scherm nog mogelijk om de bestelling af te breken. Na het kiezen van de betaalmethode krijgt u een totaaloverzicht van uw bestelling inclusief eventuele verzend- en betaalkosten. In het totaaloverzicht kunt u de bestelling definitief bevestigen. Indien u niet bevestigt, wordt de bestelling niet geplaatst.

Verzendkosten naar het buitenland
Er wordt verzonden naar de hele wereld. Ook voor zendingen naar het buitenland worden de verzendkosten automatisch berekend. Bij de verzendmethodes kan men doorgaans kiezen uit internationaal basis (standaard en priority) en internationaal plus. Je kan e.e.a. na lezen op https://www.postnl.nl/. Ook bij de buitenlandse verzendkosten is de normale prijs verhoogd met BTW en verpakkingskosten.

Afhalen in Rijswijk (ZH)
Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak af te halen in Rijswijk (ZH). Op dat moment worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Na het bestellen via de webwinkel kunt u contact met ons opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Nog vragen? Neem contact met ons op!